Carregant...
close btn


Una bona preparació és la clau d’èxit

L'Institut Català de la Salut ha publicat una nova convocatòria de concurs d'oposició per cobrir les places vacants de la categoria professional facultatiu/va especialista en medicina de família i atenció primària.

El proper 24 de març de 2024 s’ha convocat la realització del primer exercici (text de coneixements) i del segon exercici (supòsits pràctics) de la prova de l’oposició de la convocatòria d’enguany

Amb l'experiència acumulada durant les últimes edicions, a la CAMFiC vàrem organitzar un curs per la preparació de les proves.

Si no vas poder fer el curs i no disposes dels materials elaborats per diferents referents en cadascun dels temes la CAMFiC t’ofereix disposar dels quaderns d'estudi en format paper o en format digital no editable, amb tot el temari actualitzat i orientat a l'estudi d'aquestes oposicions.

Material d'estudi actualitzat i adaptat al temari de l'actual convocatòria, amb l'objectiu d'optimitzar el vostre temps d'estudi i dedicació a aquestes oposicions i aconseguir uns resultats d'èxit.Què oferim?

El curs APOS mantindrà la matrícula oberta fins la resolució d'ambdues fases del procés d'oposició. Si encara no t'has apuntat però ara saps que has de fer l'examen, no perdis l'oportunitat de preparar-te amb nosaltres

1.- Quaderns d'estudi en format paper

  • El material es presenta en 7 quaderns en format paper. Cada quadern agrupa els diferents temes classificats per especialitat.

  • Inclou la recopilació d’exàmens i solucionari.

  • Enviament per correu postal a partir del dia 19 de setembre de 2023.

2.- Quaderns d'estudi en format digital

  • El material es presenta en 7 quaderns de lectura en format digital no editable (no es poden imprimir ni descarregar). Cada quadern agrupa els diferents temes classificats per especialitat.

  • La lectura digital requereix connexió a Internet.

  • Inclou la recopilació d’exàmens i solucionari.Inscripció

1.- Quaderns d'estudi
  en format paper

Preu: 375 €

Socis: 250 €

Inscripció

2.- Quaderns d'estudi
    en format digital

Preu: 250 €

Socis: 150 €

Format digital no editable.
La lectura digital requereix conexió a internet.

Inscripció

Coordinadors del programatrainer 2  Iris Alarcón

trainer 2  Marina Alventosa

trainer 2  J.José Montero

trainer 2  Anna Ribatallada